Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό και τα προσωπικά σας δεδομένα

Τελευταία ενημέρωση: από Ομάδα Υποστήριξης Zendocs

Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Zendocs και όλα τα προσωπικά δεδομένα που συνδέονται με αυτόν, όποτε το επιθυμείτε. Για προστασία από μη εξουσιοδοτημένα αιτήματα, επιβεβαιώνουμε κάθε διαγραφή μέσω email και, μόλις ολοκληρωθεί, δεν είναι δυνατή η αναίρεσή της.

Τι περιλαμβάνει αυτή η ενέργεια

Η διαγραφή του λογαριασμού ξεκινά την πλήρη και οριστική αφαίρεση όλων όσων συνδέονται με το προφίλ σας στο Zendocs:

  • Ο λογαριασμός και τα στοιχεία σύνδεσής σας αφαιρούνται οριστικά, οπότε δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο Zendocs.
  • Κάθε χώρος εργασίας που σας ανήκει διαγράφεται, μαζί με τις ρυθμίσεις, τα μέλη της ομάδας και τις παραμετροποιήσεις του.
  • Κάθε αρχείο, έγγραφο και πρόχειρο που είναι αποθηκευμένο σε αυτούς τους χώρους εργασίας διαγράφεται οριστικά.
  • Κάθε ενεργή συνδρομή ακυρώνεται άμεσα και δεν επιστρέφονται χρήματα για το αχρησιμοποίητο μέρος της περιόδου χρέωσης.
  • Όσα προσωπικά δεδομένα σχετίζονται με τον λογαριασμό σας διαγράφονται πλήρως εντός 30 ημερών, σύμφωνα με την πολιτική διατήρησης δεδομένων μας.

Επικοινωνία με την υποστήριξη ZenDocs

Η ομάδα υποστήριξής μας είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο.

Επικοινωνία με την υποστήριξη