Näin poistat tilisi ja henkilötietosi pysyvästi
Päivitetty viimeksi: kirjoittanut Zendocs tukitiimi
Voit poistaa Zendocs-tilisi ja kaikki siihen liittyvät henkilötiedot pysyvästi milloin tahansa. Luvattomien pyyntöjen varalta vahvistamme jokaisen poiston sähköpostitse, eikä poistoa voi enää perua sen jälkeen.
Tämä toimenpide on pysyvä, eikä sitä voi perua.
Heti kun poisto on vahvistettu, tilisi, työtilasi, tiedostosi ja henkilötietosi poistetaan lopullisesti. Jälkikäteen ei ole odotusaikaa eikä mitään voi palauttaa.
Mitä tämä toiminto tekee
Tilin poistaminen käynnistää kaiken Zendocs-profiiliisi liittyvän lopullisen poiston. Näin poisto vaikuttaa:
- Tilisi ja kirjautumistietosi poistetaan pysyvästi, joten et voi enää kirjautua Zendocs-palveluun.
- Kaikki omistamasi työtilat asetuksineen, jäsenineen ja määrityksineen poistetaan.
- Kaikki näissä työtiloissa olevat tiedostot, asiakirjat ja luonnokset poistetaan pysyvästi.
- Voimassa oleva tilaus päättyy heti, eikä käyttämättömästä laskutusjaksosta makseta hyvitystä.
- Kaikki jäljellä olevat tiliisi liittyvät henkilötiedot poistetaan kokonaan 30 päivän kuluessa tietojen säilytyskäytäntömme mukaisesti.
Ota yhteyttä ZenDocs-tukeen
Tukitiimimme päivystää ympäri vuorokauden.