איך למחוק לצמיתות את החשבון ואת המידע האישי

עודכן לאחרונה: על ידי צוות התמיכה של Zendocs

אפשר למחוק לצמיתות את חשבון Zendocs וכל המידע האישי המשויך אליו, בכל עת. כדי למנוע בקשות לא מורשות, כל מחיקה מאושרת באימייל, ולאחר שהיא מתבצעת אין דרך לבטל אותה.

מה כוללת הפעולה הזו

מחיקת החשבון מפעילה הסרה מלאה וסופית של כל מה שמשויך לפרופיל Zendocs שלכם, ובכלל זה:

  • החשבון ופרטי ההתחברות נמחקים לצמיתות, ולא תהיה אפשרות להתחבר שוב לZendocs.
  • כל מרחב עבודה שבבעלותכם נמחק, יחד עם ההגדרות, חברי הצוות והתצורות שלו.
  • כל קובץ, מסמך וטיוטה שנשמרו במרחבי העבודה האלה נמחקים לצמיתות.
  • כל מנוי פעיל מבוטל מיד, ואין החזר כספי על החלק שלא נוצל בתקופת החיוב.
  • כל מידע אישי שנותר ומשויך לחשבון נמחק במלואו בתוך 30 יום, בהתאם למדיניות שמירת הנתונים שלנו.

יצירת קשר עם התמיכה של ZenDocs

צוות התמיכה שלנו זמין סביב השעון.

פנייה לתמיכה