Zo verwijder je je account en persoonlijke gegevens definitief
Laatst bijgewerkt: door Zendocs Supportteam
Je kunt je Zendocs-account en alle bijbehorende persoonlijke gegevens op elk moment definitief verwijderen. Om ongewenste verzoeken te voorkomen, bevestigen we elke verwijdering per e-mail. Zodra de verwijdering is uitgevoerd, kan die niet meer worden teruggedraaid.
Deze stap is definitief en kan niet worden teruggedraaid.
Zodra de verwijdering is bevestigd, worden je account, workspaces, bestanden en persoonlijke gegevens definitief verwijderd. Er is daarna geen bedenktijd en niets kan worden hersteld.
Wat deze actie inhoudt
Als je je account verwijdert, wordt alles wat aan je Zendocs-profiel is gekoppeld definitief verwijderd, waaronder:
- Je account en inloggegevens worden definitief verwijderd, dus je kunt niet meer inloggen bij Zendocs.
- Elke workspace waarvan jij eigenaar bent, wordt verwijderd, inclusief instellingen, teamleden en configuraties.
- Alle bestanden, documenten en concepten in die workspaces worden definitief gewist.
- Een actief abonnement wordt direct opgezegd, zonder terugbetaling van de resterende periode.
- Alle overige persoonlijke gegevens die aan je account zijn gekoppeld, worden binnen 30 dagen volledig verwijderd, conform ons bewaarbeleid.
Neem contact op met de support van ZenDocs
Ons supportteam staat dag en nacht voor je klaar.