Hesabınızı ve kişisel verilerinizi kalıcı olarak nasıl silersiniz
Son güncelleme: tarafından Zendocs Destek Ekibi
Zendocs hesabınızı ve ona bağlı tüm kişisel verilerinizi istediğiniz zaman kalıcı olarak silebilirsiniz. Yetkisiz talepleri önlemek için her silme işlemini e-posta ile doğrularız; işlem tamamlandıktan sonra geri alınması mümkün değildir.
Bu adım kalıcıdır ve geri alınamaz.
Silme işlemi onaylandığı anda hesabınız, çalışma alanlarınız, dosyalarınız ve kişisel verileriniz tamamen kaldırılır. Sonrasında ek bir süre tanınmaz ve hiçbir şey kurtarılamaz.
Bu işlem ne yapar
Hesabınızı silmek, Zendocs profilinize bağlı her şeyin eksiksiz ve kalıcı biçimde kaldırılmasını başlatır:
- Hesabınız ve oturum açma bilgileriniz kalıcı olarak kaldırılır, dolayısıyla Zendocs hesabınıza tekrar giriş yapamazsınız.
- Sahibi olduğunuz tüm çalışma alanları, ayarları, ekip üyeleri ve yapılandırmalarıyla birlikte silinir.
- Bu çalışma alanlarında saklanan tüm dosyalar, belgeler ve taslaklar kalıcı olarak silinir.
- Etkin abonelikler hemen iptal edilir ve faturalandırma döneminizin kullanılmayan kısmı için geri ödeme yapılmaz.
- Hesabınıza bağlı kalan tüm kişisel veriler, veri saklama politikamıza uygun olarak 30 gün içinde tamamen silinir.
ZenDocs destek ekibiyle iletişime geçin
Destek ekibimiz günün her saati hizmetinizde.