Hesabınızı və şəxsi məlumatlarınızı birdəfəlik necə silmək olar
Son yenilənmə: tərəfindən Zendocs Dəstək Komandası
İstədiyiniz vaxt Zendocs hesabınızı və onunla bağlı bütün şəxsi məlumatları birdəfəlik silə bilərsiniz. İcazəsiz sorğuların qarşısını almaq üçün hər silinməni e-poçt vasitəsilə təsdiqləyirik; silinmə tamamlandıqdan sonra isə onu geri qaytarmaq mümkün deyil.
Bu addım birdəfəlikdir və geri qaytarıla bilməz.
Silinmə təsdiqləndiyi andan hesabınız, iş sahələriniz, fayllarınız və şəxsi məlumatlarınız həmişəlik silinir. Sonrasında heç bir gözləmə müddəti olmur və heç nəyi bərpa etmək mümkün deyil.
Bu əməliyyat nə edir
Hesabın silinməsi Zendocs profilinizlə bağlı hər şeyi tam və birdəfəlik silir. Bu zaman aşağıdakılar baş verir:
- Hesabınız və giriş məlumatlarınız birdəfəlik silinir, buna görə də Zendocs hesabınıza yenidən daxil ola bilməyəcəksiniz.
- Sahibi olduğunuz bütün iş sahələri, onların parametrləri, komanda üzvləri və konfiqurasiyaları ilə birlikdə silinir.
- Həmin iş sahələrində saxlanan bütün fayllar, sənədlər və qaralamalar birdəfəlik silinir.
- Aktiv abunəlik dərhal ləğv edilir və ödəniş dövrünün istifadə olunmamış hissəsi üçün geri ödəniş edilmir.
- Hesabınızla bağlı qalan bütün şəxsi məlumatlar məlumatların saxlanması siyasətimizə uyğun olaraq 30 gün ərzində tamamilə silinir.
ZenDocs dəstəyi ilə əlaqə
Dəstək komandamız gecə-gündüz xidmətinizdədir.