Sådan sletter du din konto og dine persondata permanent
Sidst opdateret: af Zendocs supportteam
Du kan når som helst slette din Zendocs-konto og alle de persondata, der er knyttet til den, permanent. For at beskytte mod uautoriserede anmodninger bekræfter vi hver sletning via e-mail, og når den er gennemført, kan den ikke fortrydes.
Dette skridt er permanent og kan ikke fortrydes.
Så snart sletningen er bekræftet, fjernes din konto, dine workspaces, dine filer og dine persondata for altid. Der er ingen frist bagefter, og intet kan gendannes.
Hvad denne handling gør
Når du sletter din konto, fjernes alt, der er knyttet til din Zendocs-profil, permanent, herunder:
- Din konto og dine loginoplysninger fjernes permanent, så du ikke kan logge ind på Zendocs igen.
- Alle workspaces, du ejer, slettes sammen med deres indstillinger, teammedlemmer og konfigurationer.
- Alle filer, dokumenter og kladder i disse workspaces slettes permanent.
- Et aktivt abonnement opsiges med det samme, og der refunderes ikke for den resterende del af din betalingsperiode.
- Resterende persondata knyttet til din konto slettes helt inden for 30 dage i overensstemmelse med vores politik for dataopbevaring.
Kontakt ZenDocs-support
Vores supportteam er tilgængeligt døgnet rundt.