Kaip ištrinti Zendocs paskyrą

Paskutinį kartą atnaujinta: by "Zendocs" palaikymo komanda

Savo Zendocs paskyrą ir visus su ja susietus asmens duomenis galite visiškai ištrinti bet kada. Kad apsaugotume nuo neteisėtų užklausų, kiekvieną ištrynimą patvirtiname el. paštu, o kai jis atliekamas, atkurti nieko nebeįmanoma.

Ką reiškia šis veiksmas

Ištrynus paskyrą, visam laikui pašalinama viskas, kas susiję su Jūsų Zendocs profiliu:

  • Jūsų paskyra ir prisijungimo duomenys pašalinami visam laikui, todėl prie Zendocs nebegalėsite prisijungti.
  • Ištrinamos visos Jums priklausančios darbo sritys su jų nuostatomis, komandos narių sąrašais ir konfigūracijomis.
  • Visi tose darbo srityse saugomi failai, dokumentai ir juodraščiai ištrinami negrįžtamai.
  • Bet kokia aktyvi prenumerata atšaukiama nedelsiant, o už nepanaudotą apmokėto laikotarpio dalį pinigai negrąžinami.
  • Visi likę su Jūsų paskyra susieti asmens duomenys visiškai ištrinami per 30 dienų, kaip nustatyta mūsų duomenų saugojimo politikoje.

Vis dar reikia pagalbos?

Mūsų pagalbos komanda pasiekiama visą parą.

Kreiptis į pagalbos komandą