Ako natrvalo vymazať účet a osobné údaje
Naposledy aktualizované: tímom podpory Zendocs
Svoj účet Zendocs a všetky osobné údaje, ktoré sú s ním spojené, môžete natrvalo vymazať kedykoľvek. Aby sme predišli neoprávneným žiadostiam, každé vymazanie potvrdzujeme e-mailom. Po dokončení sa už nedá vrátiť späť.
Tento krok je trvalý a nedá sa vrátiť späť.
Hneď po potvrdení vymazania sa natrvalo odstránia váš účet, pracovné priestory, súbory aj osobné údaje. Nenasleduje žiadna lehota na rozmyslenie a nič sa nedá obnoviť.
Čo táto akcia spôsobí
Vymazaním účtu sa spustí úplné a trvalé odstránenie všetkého, čo je spojené s vaším profilom Zendocs:
- Váš účet a prihlasovacie údaje sa natrvalo odstránia, takže sa už do Zendocs neprihlásite.
- Vymažú sa všetky pracovné priestory, ktoré vlastníte, spolu s ich nastaveniami, členmi tímu a konfiguráciami.
- Natrvalo sa odstránia všetky súbory, dokumenty a koncepty uložené v týchto pracovných priestoroch.
- Prípadné aktívne predplatné sa okamžite zruší bez vrátenia peňazí za nevyužitú časť fakturačného obdobia.
- Všetky zostávajúce osobné údaje spojené s vaším účtom sa úplne vymažú do 30 dní v súlade s našimi pravidlami uchovávania údajov.
Spojte sa s podporou ZenDocs
Náš tím podpory je vám k dispozícii nepretržite.